Crazy SadoMaso

Crazy-SadoMaso 12 nov i Eskilstuna i Paradiseswings/Crazyhots lokaler

Vad är nu detta? Jo! Tänk er att hamna på en fest där temat är just Crazy-SadoMaso. Ingen som förmanar  vad som man får och inte får göra, eller förmanar om vad som inte hör ihop med just bdsm.

Arrangören: “Jag har genom åren upplevt så många förmaningar så ni anar inte, massor med bdsm experter som talar om att håller du på med bdsm så får du inte ha sex för det hör minsann inte ihop.

Suck jaha vad är nu detta? Bästa sexet jag upplevt är just när man blandar dominans pisk smisk smek töjning förnedring ihop med grymma knull sug slick i alla hål bisex åt alla håll allt utan hämningar.

Jag har upplevt kvinnor som får rysliga extrema orgasmer genom att bara bli örfilade. Jaha och då säger bdsm expertisen att bdsm och sex inte hör ihop!!!????”

“Nu går jag mot strömmen och utlyser en temafest för oss som gillar hämningslösa äventyr.

Jag tänker mig att bjuda in i första hand par, men om det nu finns par som har fast extra partner man eller kvinna och vill ta med denna, får då bjuda in sin extra MEN OCKSÅ ANSVARA FÖR DENNA EXTRA att inte drälla runt och störa andra.”

Detta är alltså inte en vanlig swingers- eller CrazyHotkväll utan just en kväll för Crazy SadoMaso.

Denna kvällen bjuder vi in par dvs man +kvinna med ev extra partner, sexuellt är ni vad ni känner för hetero eller bi, dom eller ug, sub men där stannar vi.

Ni som ej är medlemmar i Paradiseswings eller Crazyhot klubb ombedes göra provapå-gäst ansökan innan besöket, ingen icke medlem kommer in utan en godkänd inbjudan från någon av klubbarna om ni inte redan är medlemmar och kan således visa upp ert medlemskort i entrén.

Provapå-gäst ansökan görs inne på respektive hemsida, märk ansökan med Crazy-SadoMaso följ infon på hemsidorna paradiseswings.se eller crazyhot.se och invänta svar.

Entrétid insläpp mellan kl 20-22.00 klubben stänger kl 02.00

Entrén denna kvällen är 250 kr per person för medlemmar

Och provapå-gäster betalar 100 kr i tillfälligt medlemskap info om detta kommer via den inbjudan ni får av klubben genom det godkända prova-på ansökan.

Baren serverar varma och kalla drycker

Det är ej tillåtet att ta med egen dryck eller mat.

En enklare vickningen kommer att serveras på nattkröken.

OBS! Ta med egen handduk, TJEJER ta med två handdukar – en till duschen och den viktigaste att ha under rumpan vid sexuella aktiviteter. Tag även med eget hänglås om ni önskar nyttja våra skåp!!

Under alla omständigheter är ett nej ett nej och alla måste inmundiga ett medgivande.

På klubben finns kondomer i normal storlek behöver ni annat så tar ni med själva.

Det finns en del redskap att låna på klubben , men tag gärna med egen verktygslåda.

Det finns möjlighet att boka och förbetala dubbelrum på vårt hotell med paketpris 1000 kr inkl 2 st entré + eventuellt tillfälligt medlemskap förfrågningar till info@paradiseswings.se

klubben tar emot kort men ej under 100 kr swish och kontanter går bra också

OBS! berusade personer avisas

Välkomna