Shibari med extra krydda

Supermix shibari med extra krydda 10/9

Öppnar kl 12.00 insläpp mellan 12.00-12.30 stänger 18.00

Max antal deltagare är 20 personer.

Välkommen till en lokal på hela 500 m2 med en spännande miljö och utmanande interiörer. För dig som rigger är miljön en dröm med bokstavligt talat hundratals olika fästpunkter i tak och väggar. För dig som vill bli bunden finns här många valmöjligheter för spänning och variation. Många skiftande miljöer som stimulerar kreativiteten. Ni hittar nya utrymmen att repa på varje gång.

Träffarnas upplägg är fritt repande. Deltagarna har tillgång till hela lokalen. Du kan komma med din partner, repkompisar eller själv. Grundtanken är att alla som kommer är intresserade av rep och vill prova, utforska eller utvecklas. Ofta hittar man någon eller några att repa med.

Repinstruktören öppnar träffen, hälsar alla välkomna och informerar. Därefter kan man antingen bege sig ut i lokalen och börja repa på egen hand eller stanna kvar och delta i repskolan. För nya deltagare finns möjlighet att få en rundvandring runt om i lokalerna.

En BONUS för träffen är att en erfaren REPINSTRUKTÖR och REPINSPIRATÖR finns på plats. För deltagare som vill ta del av instruktörens kunskap erbjuds under ca en timma ”repskola”. Beroende på deltagarnas nivå eller önskemål kan instruktören instruera i tekniska grunder, påbyggnad för medelgoda utövare eller illustrera ”dynamiskt repande” med fokus på rörelse och interaktion. Möjlighet finns att i förväg kontakta instruktören för önskemål. Efter repskolan är det fritt repande där man själv kan träna på det man just lärt sig. Vid förfrågan kan instruktören ge tips på inspirerande platser att repa på runt om i lokalen. Rep finns att låna för alla. Repmattor finns på plats.

Ni par eller temporära par som vill ha extra avancerad shibari /bondage med erotisk inriktning har möjlighet att nyttja klubbens övriga rum för avskilda bundna äventyr där finns inga krav på hur ni är klädda eller ej. Där ni även kan blanda in flogging spanking i er shibari/bondage. Dock gäller ömsesidigt medgivande och stoppord.

För att kunna delta måste ni anmäla er via Darkside.se, efter att ni gjort anmälan kommer vi att informera er i ett meddelande hur ni betalar Entrén på 150 kr. Meddelandet innehåller inbjudan och swishnr.

Det som ingår är att vistas i hela lokalen inkl. Spa och omklädningsrum samt fri parkering.

Vi bjuder på kaffe / té och enklare fikabröd. Ni tar själva med mellanmål och dryck.

Varmt välkomna!